Catering
zaufaj profesjonalistom!
Od wielu lat specjalizujemy się w organizacji bankietów. Przygotowujemy menu tradycyjne, regionalne oraz potrawy z kuchni całego świata.
Wszystkie potrawy przygotowywane są z wyselekcjonowanych, najwyższej jakości produktów. Szefowie kuchni zaś stale wzbogacają ofertę.
Realizując zlecenia każdorazowo opracowujemy, dopasowując do miejsca i charakteru bankietu, koncepcję aranżacji stołów, menu i zakres obsługi.
Przygotowujemy oferty cateringowe, dostosowane do indywidualnych wymagań. Przy sporządzaniu menu pomagamy w doborze ilości oraz rodzaju potraw i napojów. Pomożemy Państwu wybrać menu, odpowiednio dopasowane do charakteru imprezy, osób biorących udział, pogody i oczywiście wymagań budżetowych.
Przyjęcia organizujemy również w naszym lokalu.
Zapraszamy do skorzystania z naszej oferty!
1 sztuka mięsa - 18zł, od 15 sztuk mięsa dodajemy 1kg kapusty zasmażanej i 1kg kartofli pieczonych GRATIS
WIEPRZOWINA
pieczeń wieprzowa, pieczeń wieprzowa faszerowana, pieczeń ze schabu faszerowana boczkiem, pieczeń sztygarska, biała pieczeń z śliwką, pieczeń z kaeczku, kotlet ze szpinakiem i jajkiem, kotlet z kapustą kiszoną i pieczarkami, kotlet po szwajcarsku, schab z pieczarkami, kotlet schabowy, schab po hawajku, kotlet z oscypkiem i żurawiną, kotlet z serem camembert i szpinakiem, schab zawijany z serem i pietruszką, karczek z grilla, karczek w sosie pieczarkowym, sakiewka z pieczarkami lub warzywami, schab po meksykańsku, rolada wieprzowa, żeberka około 150g, golonko peklowane około 150g
DRÓB
de volaille z masłem i czosnkiem, de volaille z serem, de volaille z pieczarkami, pierś po meksykańsku, kotlet de volaille w łuskach kukurydzianych, pierś z kurczaka z pieczarkami, papryką i cebulą, kotlet drobiowy z serem i szynką, pierś z kurczaka z brokułami i serem, pierś w sezamie, pierś z grilla z warzywami, szaszłyk drobiowy, kula drobiowa faszerowana (por,ser) (ser, papryka) (ser, szynka), pierś z kurczaka, kurczak z kukurydzą i serem zapiekany w sosie diabelskim, kurczak z brokułami i serem zapiekany w sosie czosnkowym, roladka drobiowa z pieczarkami lub mięsem mielonym + ogórek, fileciki drobiowe w pikantnej panierce lub klasycznej - 150g, kotlet drobiowy nadziewany marchewką z nutą imbiru i chilli, filet drobiowy nadziewany suszonym pomidorem, filet z kurczaka nadziewany szpinakiem i słonecznikiem, filet drobiowy zawijany z ananasem i serem, udko nadziewane, udko z kurczaka - 10zł/1szt
INNE DANIA
karczek z boczkiem + ogórek kiszony (około 1,5kg) - 80zł/kg
ZIMNA PŁYTA W FORMIE ZIMNYCH PRZEKĄSEK - 35ZŁ/OSOBĘ